TPD Digital skärm 21.5" duo - Lamello

Artikelnr.
16365

Dubbla skärmar som passar i Lamello-system

Lagerstatus:
Fåtal kvar

Om du sedan tidigare har LED-belysta Lamello-skärmar från Tylöprint installerade, går det utmärkt att i befintligt system byta ut dina LED-paneler till digitala skärmar.

Designen på modellen duo - Lamello är tillverkad för att passa i ett befintligt Lamello-system. En behaglig lutning på panelerna ger en perfekt betraktningsvinkel i ett skyltfönster. En DUO består av 2 stycken ljusstarka skärmar på 21,5’’ vilket skapar ett tydligt blickfång och lyser upp ditt skyltfönster.
Tunna stänger leder strömmen till skärmarna, vilket gör att du slipper synliga sladdar.

TPD Digital skärm 21.5" duo - Lamello är optimerad för perfekt ljusstyrka. Detta innebär att de lämpar sig för skyltfönster i direkt solljus utan att det påverkar den visuella upplevelsen.

Alla digitala skärmar från Tylöprint är försedda med inbyggd mediaspelare och wi-fi, vilket gör att skärmarna kommunicerar helt trådlöst med molnet. Uppdatering av skärmarna sker blixtsnabbt och helt oberoende av var i världen du befinner dig.

Skärmarna styr du enkelt genom vårt publiceringsverktyg TPD-Manager. Här skapar du dina spellistor, schemalägger och publicerar.
Objekt genereras enkelt via ditt affärssystem. Layout och mallar är färdiga att använda och inget extra grafiskt arbete krävs.

Storlek (per skärm)
21,5''