Fönster - virtuellt

Artikelnr.
16159.A

Produkten har utgått - Kontakta Tylöprint för alternativ!
Låtsasfönster som sprider ett skönt ljus och förstorar rummet.

Lagerstatus:
Beställningsvara

Ljuspanel, Dummy window, låtsasfönster, fuskfönster, LED fönster, virtuellt fönster...kärt barn har många namn.

Ett låtsasfönster sprider ett behagligt ljus och skapar en positiv effekt för medvetandet och kroppen. Ett virtuellt fönster kan även omvandla inomhusmiljöer till att kännas rymligare. Bästa effekt får du om du sätter två fönster bredvid varandra.

Dummy Window Snap Frame är en LED-panel med spröjs som med ett lysande sken upplevs som ett riktigt fönster. Perfekt för butiksinredning där man inte har möjlighet att få in dagsljus.
Dummy Window passar utmärkt för att imitera ett verkligt fönster i butiken, dessutom med den stora fördelen att helt själv kunna välja utsikt.

Ljuset från ljuspanelen är behagligt och kan ställas till önskad styrka med tillhörande dimmer.
Du avgör själv vad som skall vara i ditt LED fönster. Förpackningen innehåller vit skyddsfilm, transparent film och film med spröjs med 6 rutor.

Som tillbehör finns film med motiv. Välj mellan ett färdigt original eller ladda upp ett eget så trycker vi det år dig. Vi hjälper gärna till att hitta ett motiv som passar just ditt Virtuella Fönster.

Virtuellt fönster finns i flera standard storlekar men kan också beställas i anpassade mått mot offert. Maxmått är dock 1400x2000mm.

Fönsterramen är tunn och smäcker, endast 2cm.

Användningsområde: butik, kontor, offentliga lokaler, väntrum, cafe, hotell, restaurang, spa, resebyrå, möbelvaruhus, flygplats, skola, sovrum, vardagsrum, källarutrymmen.

Innehåll:
Vit skyddsfilm
Transparent film
Film med spröjs (6 rutor)
Dimmer
Fästen i fyra hörn
Transformator

3 års garanti