Gåvokort Vinga of Sweden

Artikelnr.
15808.A

Gåvor som sprider glädje och värme

st
Pris per st:
290 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara


Gåvokortet med stort utbud
Det finns alltid minst 70 st olika val på Klassisk och Regalkorten, på Extravagans och Imperial har vi valt att selektera oss till 20 gåvor. Vi är måna om att ha ett sortiment som passar de flesta smaker. Så det finns produkter inom flera olika områden för att tillgodose så många som möjligt. Om ni väljer att ge bort vårt gåvokort till kunder och anställda är vi övertygade om att alla hittar en uppskattad gåva.

På kortet finns en kod som man loggar in med på hemsidan och väljer sin gåva. Orsaken till att vi har det så är att vi inte vill riskera att mottagaren väljer en produkt som sedan inte längre finns i lager. Tar en produkt slut så tas den bort från sidan automatiskt men ersätts alltid av någon liknande vara i den utsträckning det är möjligt.

Användarvänligt
Vi strävar alltid efter att bygga sidan så att det är så enkelt för mottagaren som möjligt. Det skall vara enkelt att navigera, beställa och följa upp sin beställning.
- Det går att spåra sin beställning på hemsidan för att se statusen på ordern
- Majoriteten av alla produkter vi lägger upp är högupplösta för att ge en så bra återgivning av produkten som möjligt. Viktigt att känslan av produkten motsvarar den faktiska produkten som levereras.

Presentkort of Sweden är gåvan för dig som vill ge något där du garanterar att mottagaren blir tillfredställd och nöjd. Du ger mottagaren möjligheten att välja sin gåva själv. Detta förtar inte det personliga, snarare tvärtom, här har du möjligheten att ge bort ett kort där du själv sätter din prägel.

Välj mellan tre olika valörer. Priser anges inklusive leveransfrakt till mottagaren (70:-/kort)

Önskar du eget utseende på ditt gåvokort, begär offert.

issuu.com/vingaofsweden/doc...