Affischer med tryck för ökad synlighet

Affischer med tryck för ökad synlighet
Är du redo att synas? Vi hjälper er att trycka affischer efter era behov och önskemål. Ett utmärkt sätt att nå ut med ert budskap till förbipasserande. Oavsett om du är i behov av en affisch som ska vara inomhus eller utomhus så hjälper Tylöprint dig.

Vi trycker på olika material som är anpassade till olika användningsområden, allt från ljusfilm till posterpapper. Önskar ni belyst skyltning som sticker ut lite extra så rekommenderar vi att trycka på en ljusfilm som sedan kan kompletteras med en LED-ficka. Ljusfilmen kan även användas till att trycka en fin utsikt till ert virtuella fönster.
Tylöprint kan trycka affischer i olika storlekar. Genom att välja Tylöprint som leverantör så ser vi till att leverera efter era önskemål och behov. Har ni ett färdigt original som ni önskar trycka så skickar ni detta till oss. Vi kontrollerar originalet så att det är utformat på ett sätt som gör att affischen blir av bra kvalitet.

Vet ni vad det ska stå på er affisch men inte riktigt säker på hur den ska se ut? Det är inga problem, vi har en mycket duktig grafisk designer som hjälper dig få fram ett original som du godkänner innan tryckning.

Laminering

Skyddar och ger längre hållbarhet på affischer och utskrifter.

Från 150 kr st