Gatupratare & trottoarpratare - Enkel reklam utomhus

gatupratare
Upplev kraften av effektiv kommunikation med våra gatupratare, visningsbockar och trottoarpratare! Med dessa produkter kan du ta din reklamkampanj till nya höjder och fånga uppmärksamheten hos förbipasserande på ett ögonblick.

Våra gatupratare är perfekta för att visa upp ditt budskap i stadsmiljöer. Med sin stilrena design och högkvalitativa material och ett passande budskap kommer de dra till sig nyfikna ögon. Genom att placera dem på strategiska platser kan du effektivt kommunicera med din målgrupp och bygga ert varumärke.

Visningsbockarna är den ultimata lösningen för att lyfta fram ert varumärke eller budskap vid mässor, event eller visningar.
För att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande på trottoarer och gågator är trottoarpratare det perfekta valet. Finns i flera olika modeller och storlekar. Våra trottoarpratare gör sig bäst i de större formaten. Med möjlighet att byta budskap snabbt och enkelt, kan du anpassa din reklam efter dagens behov.

Oavsett om du vill öka försäljningen, skapa varumärkesmedvetenhet eller informera om en kommande händelse, är våra gatupratare, visningsbockar och trottoarpratare dem ultimata produkterna för att visa ert budskap. Ta kontroll över din marknadsföring och se hur du med små medel kan boosta företagets marknadsföring!

Vårt utbud av gatupratare och trottoarpratare

Logobock

Liten och smidig bock i metall

Från 730 kr st  

Visningskit

Ett komplett kraftigt rabatterat paket för Mäklaren med det viktigaste som behövs på visningen!

1 390 kr st  

Visningsbock Light

Inklusive skyddsväska! Snäppramsmekanism för enkelt byte av A3-budskap.

Från 590 kr st