Gatupratare & trottoarpratare - Enkel reklam utomhus

gatupratare
En trottoarpratare är ett utmärkt sätt att skylta utomhus. Fånga upp förbipasserande intresse med ert egna budskap på en gatupratare. Genom att skylta utomhus kan ni öka försäljning samt besöken in till er butik, restaurang eller lokalen. Vi erbjuder ett brett sortiment av gatupratare för att tillfredsställa era önskemål och behov.

Vi har varierande produkter som finns i olika färger och storlekar, allt för att ni ska hitta just det ni söker. På vissa av våra modeller finns möjligheten att trycka er logga direkt på gatuprataren och på så sätt ge mer utrymme till ert budskap på affischen.
Ni kan enkelt byta ert budskap på trottoarprataren genom att byta affisch eller ljusfilm. Hos oss på Tylöprint hittar ni en komplett lösning för er skyltning, vi tillhandahåller med gatupratare och affisch, vi hjälper er hela vägen!

Affischen beställs separat och vilken affisch som passar till vilken skylt finner ni under varje enskild gatupratare. Vi garanterar er produkter av mycket bra kvalitet. Vi finns här när ni är redo att synas!

Vårt utbud av gatupratare och trottoarpratare

Visningskit

Ett komplett kraftigt rabatterat paket för Mäklaren med det viktigaste som behövs på visningen!

1 390 kr st  

Visningsbock Light

Inklusive skyddsväska! Snäppramsmekanism för enkelt byte av A3-budskap.

Från 498 kr st