Gatupratare & trottoarpratare - Effektiv reklam utomhus

Hos oss hittar du trottoarpratare, gatupratare och visningsbockar, den enklaste typen av marknadsföring utomhus! Med dessa produkter kan du ta din reklam till nya höjder och fånga uppmärksamheten hos förbipasserande på ett ögonblick.

Våra trottoarpratare är perfekta för att visa upp ditt budskap i stadsmiljöer och utanför butiken. Med sin stilrena design och högkvalitativa material och ett passande budskap kommer de dra till sig nyfikna ögon. Genom att placera dem på strategiska platser kan du effektivt kommunicera med din målgrupp och bygga ert varumärke.

Visningsbocken är den minsta varianten av våra gatupratare, en klockren produkt för dig som vill ha en liten och smidig lösning för att göra ert budskap synligt. Ställ ut en visningsbock för att visa vägen mot butiken eller visa att ni har öppet.
För att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande på trottoarer och gågator är trottoarpratare det perfekta valet. De finns i flera olika modeller och storlekar. Våra trottoarpratare gör sig bäst i de större formaten. Med möjlighet att byta budskap snabbt och enkelt, kan du anpassa din reklam efter dagens behov.

Oavsett om du vill öka försäljningen, skapa varumärkesmedvetenhet eller informera om en kommande händelse, är våra gatupratare, visningsbockar och trottoarpratare dem ultimata produkterna för att visa ert budskap.

Ta kontroll över din marknadsföring och se hur du med små medel kan boosta företagets marknadsföring!

Vårt utbud av gatupratare och trottoarpratare

Visningsbock Light

Lätt & smidig visningsbock/gatupratare med snäppramsmekanism för enkelt byte av A3-budskap.

Från 590 kr st  

Logobock

Liten och smidig bock i metall

Från 730 kr st  

Visningskit

Ett komplett kraftigt rabatterat paket för Mäklaren med det viktigaste som behövs på visningen!

1 795 kr st