Visitkort och visitkortshållare till företag

Visitkort och visitkortshållare till företag
Visitkorten har en lång historia och kom till Europa redan under 1500-talet och har lyckats hålla sig aktuella enda fram tills idag. Ett visitkort med egen logo är ett smidigt sätt att uppmärksamma företagets varumärke och samtidigt lämna över sina kontaktuppgifter vid ett första möte.

Något som är väldigt populärt är just visitkort till företag, det passar så väl egenföretagaren som den anställda på ett företag. Dela ut dem vid möten eller låt intresserade själva ta ur ett visitkortsställ. Vid mingel och möten med nya kontakter är det alltid bra att ha ett kort nära till hands.
Vi hjälper er så att era kort matchar ert varumärke samt uppfyller de förväntningar ni har på era kort. Välj mellan klassiska visitkort eller exklusiva visitkort. Det finns lite olika trycktekniker för de exklusiva korten, de olika teknikerna visas på bild på vår premiumprodukt.

Tylöprint hjälper er med olika typer av trycksaker, vi har lång erfarenhet inom profilering och hjälper företag att synas. Vi försäkrar att våra produkter håller en hög kvalitet.

Visitkort - Premium

Exklusiva dubbelsidiga visitkort i olika tryck-tekniker.

Från 3,00 kr st  

Visitkortsfack

Väggmodell för liggande alternativt stående visitkort

45 kr st  

Visitkortsställ

Bordsmodell för liggande alternativt stående visitkort

52 kr st