MÄKLARSKYLTAR I KANALPLAST FÖR ALLA BRANSCHER

MÄKLARSKYLTAR I KANALPLAST FÖR ALLA BRANSCHER
När vi introducerade kanalplastskylten i Sverige blev den snabbt populär bland mäklare där den används som mäklarskylt och visningsskylt. Kanalplast är populärt då det är ett hållbart, lätt och vädertåligt material. Skyltarna kan tryckas enkelt- eller dubbelsidigt. För trycket använder vi en miljövänlig UV-färg som inte bleknar.

Idag används kanalplastskyltarna av alla branscher men kallas fortfarande populärt för mäklarskyltar. Skyltarna står strategiskt placerade vid byggarbetsplatser, butiker och kontor. Andra populära användningsområden är vid husvisningar, som hänvisningsskylt vid byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och reaskyltar. Plastskyltar i kanalplast är också lämpliga för reklambudskap som kräver formskurna skyltar.

Oavsett bransch så är kanalplastskyltarna / mäklarskyltarna det bästa, smidigaste och oftast billigaste sättet att skylta på. Våra kanalplastskyltar placeras enkelt ut med hjälp av praktiska hållare. Hållarna finns i olika utföranden, beroende på behov.

Plastskyltar i kanalplast används också ofta som hänvisningsskyltar uppsatta på gatustolpar. Vi har anpassade hållare för sådana ändamål.

Ni kan beställa skyltarna i ett antal standardmått. Du kan enkelt designa din egen dubbelsidiga skylt. Har du behov av en skylt i andra mått än standardmåtten, så är det inga problem att ordna. Kontakta oss med dina behov!


Välj bland våra skyltar i kanalplast

Kanalplastskylt

Mäklarskylten - Designa din egen dubbelsidiga skyltklassiker!

Från 10,70 kr st