Mäklarskyltar & kanalplastskyltar - Billiga skyltar utomhus

Mäklarskyltar & kanalplastskyltar - Billiga skyltar utomhus
När vi introducerade kanalplastskylten i Sverige blev den snabbt populär bland mäklare där den används som mäklarskylt och hänvisningsskylt. Mäklarskylten är en plastskylt som är populär då de är prisvärda, väderbeständiga och lätta. Kanalplastskylten kan tryckas enkel- eller dubbelsidig. Vid tryck använder vi en miljövänlig UV-färg som inte bleknar.

När du behöver billiga skyltar för utomhusbruk så är våra mäklarskyltar rätt för dig!
Idag används kanalplastskyltarna av alla branscher men för många förknippas den som den klassiska mäklarskylten. Skyltarna står strategiskt placerade vid byggarbetsplatser, butiker och kontor. Andra populära användningsområden är vid husvisningar, som hänvisningsskylt vid byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och reaskyltar. Plastskyltar i kanalplast är också lämpliga för reklambudskap som kräver formskurna skyltar.

Välj bland våra mäklarskyltar

Kanalplastskylt

Mäklarskylten - Designa din egen dubbelsidiga skyltklassiker!

Från 11,25 kr st  
Oavsett bransch så är kanalplastskyltarna / mäklarskyltarna det bästa, smidigaste och oftast billigaste sättet att skylta på. Våra kanalplastskyltar placeras enkelt ut med hjälp av praktiska hållare. Hållarna finns i olika utföranden, beroende på behov.

Plastskyltar i kanalplast används också ofta som hänvisningsskyltar uppsatta på gatustolpar. Vi har anpassade hållare för sådana ändamål.
Idag används kanalplastskyltarna av alla branscher men kallas fortfarande oftast för mäklarskylt då den är starkt förknippad med denna bransch. Skyltarna står strategiskt placerade vid byggarbetsplatser, butiker och kontor. Andra populära användningsområden är vid husvisningar, som hänvisningsskylt vid byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och reaskyltar. Plastskyltar i kanalplast är också lämpliga för reklambudskap som kräver formskurna plastskyltar.