Kanalplastskyltar & mäklarskyltar - Prisvärd skyltning utomhus

Kanalplastskyltar & mäklarskyltar - Prisvärd skyltning utomhus
När vi introducerade kanalplastskylten i Sverige blev den snabbt populär bland mäklare där den används som mäklarskylt och hänvisningsskylt. Plastskyltar är populära då de är prisvärda, väderbeständiga och lätta. Plastskyltarna kan tryckas enkel- eller dubbelsidiga. Vid tryck använder vi en miljövänlig UV-färg som inte bleknar.
Idag används kanalplastskyltarna av alla branscher men för många förknippas den som den klassiska mäklarskylten. Skyltarna står strategiskt placerade vid byggarbetsplatser, butiker och kontor. Andra populära användningsområden är vid husvisningar, som hänvisningsskylt vid byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och reaskyltar. Plastskyltar i kanalplast är också lämpliga för reklambudskap som kräver formskurna skyltar.

Välj bland våra skyltar i kanalplast

Kanalplastskylt

Mäklarskylten - Designa din egen dubbelsidiga skyltklassiker!

Från 10,70 kr st  
Oavsett bransch så är kanalplastskyltarna / mäklarskyltarna det bästa, smidigaste och oftast billigaste sättet att skylta på. Våra kanalplastskyltar placeras enkelt ut med hjälp av praktiska hållare. Hållarna finns i olika utföranden, beroende på behov.

Plastskyltar i kanalplast används också ofta som hänvisningsskyltar uppsatta på gatustolpar. Vi har anpassade hållare för sådana ändamål.
Idag används kanalplastskyltarna av alla branscher men kallas fortfarande oftast för mäklarskylt då den är starkt förknippad med denna bransch. Skyltarna står strategiskt placerade vid byggarbetsplatser, butiker och kontor. Andra populära användningsområden är vid husvisningar, som hänvisningsskylt vid byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och reaskyltar. Plastskyltar i kanalplast är också lämpliga för reklambudskap som kräver formskurna plastskyltar.