Direktreklam - Reklam till målgruppens brevlåda

När ni vill nå ut med ett budskap direkt till köpare eller säljare finns det inget media som är så anpassningsbart som direktreklam (DR). Det går att handplocka ett fåtal mottagare och skräddarsy budskapet eller göra massutskick till alla med en adress inom ett visst område.

Det går att välja mellan olika format för direktreklamen, så länge det är möjligt att få ner i en brevlåda så finns det fritt spelrum. Exempelvis kan det vara som en tidning, ett vykort eller ett litet paket. Vi hjälper er att omsätta er idé, till färdig produkt ner i er målgrupps brevlåda.

Vi hjälper er med era direktreklamsutskick!
Svensk direktreklam går att ha som ett oadresserat utskick (ODR) som riktar sig till en större målgrupp eller ett adresserat utskick (ADR) om ni är ute efter att nå en mer specifik målgrupp. Ibland kan man vilja komma i kontakt med fritidshusägare, för detta ändamål passar direktreklam. Nå ut till dem på ett enkelt sätt med hjälp av ett utskick som kommer till deras brevlåda.

Oavsett vad ni väljer så har Tylöprint stor erfarenhet av att tillhandahålla olika former av direktreklam och kan sköta allt från produktion till distribution. Önskas hjälp med att ta fram ett original har vi en duktig grafisk designer på hos oss som hjälper till, så att ert utskick blir som ni tänkt!

Adresser

Den bästa starten på ditt nästa utskick.

 

FritidshusDR

Exempel på hur du kan nå fritidshusägare i ditt område!