Direktreklam - Reklam till målgruppens brevlåda

När ni vill nå ut med ett budskap direkt till köpare eller säljare finns det inget media som är så anpassningsbart som direktreklam (DR). Det går att handplocka ett fåtal mottagare och skräddarsy budskapet eller göra massutskick till alla som har en adress inom ett visst område.

Välj själv i vilket format som direktreklamen ska vara, så länge det är möjligt att få ner i en brevlåda så är möjligheterna stora. Exempelvis kan det vara som en tidning, ett vykort eller ett litet paket. Vi hjälper er att omsätta er idé till färdig produkt i brevlådan.
Svensk direktreklam går att ha som ett oadresserat utskick (ODR) som riktar sig till en större målgrupp eller ett adresserat utskick (ADR) om ni är ute efter att nå en mer specifik målgrupp. Ett annat sätt att nå ut är med direktreklam till fritidshusägare. Nå dem på ett enkelt sätt med hjälp av utskick som kommer till deras brevlåda.

Oavsett vad ni väljer så har Tylöprint stor erfarenhet av att producera olika former av direktreklam och kan sköta allt från produktion till distribution. Önskas hjälp med att ta fram originalet har vi duktig grafisk designer på plats som hjälper till så att ert utskick blir som ni tänkt!

Adresser

Den bästa starten på ditt nästa utskick.

1,80 kr st  

FritidshusDR

Exempel på hur du kan nå fritidshusägare i ditt område!

7,90 kr st