Namnbrickor och namnskyltar i plast eller metall

Namnbrickor och namnskyltar i plast eller metall
Vare sig det är på en konferens, en mässa eller i din arbetsplats, kommer våra namnbrickor att sätta fokus på dig och ge dig den professionella kanten du behöver. Våra namnbrickor är inte bara praktiska, de är också snygga och anpassningsbara för att matcha din personliga stil. Vi har noga valt ut olika namnskyltar i varierande storlekar och former.
Hos oss hittar du både namnbrickor i plast och namnbrickor i metall. Beställning av våra namnskyltar är enkelt och smidigt. Gå in på den produkt som du önskar köpa, välj antal och börja sedan designa. Vill du hellre att vi hjälper dig med originalet så har vi en mycket duktig grafisk designer som gör jobbet åt dig! Vi erbjuder snabb leverans och en enkel designprocess för att se till att du får precis vad du vill ha.
Namnbrickan kan tryckas med 1-3 rader, samt att det finns plats för egen logotyp på skylten. En namnbricka är ett bra sätt att förenkla personliga möten på konferenser, mässor eller större företagsevent.
Vi har namnskyltar kommer med nål, önskas ett magnetfäste så går det att komplettera med det. Ett magnetfäste är ett utmärkt sätt att bära en namnbricka utan utan att orsaka hål i kläderna.