Namnbrickor och namnskyltar i metall eller plast

Namnbrickor och namnskyltar i metall eller plast
Vill du på ett enkelt sätt beställa dina namnbrickor så har vi på Tylöprint lösningen för dig! Hos oss kan du enkelt designa dina egna namnskyltar. Välj mellan namnbrickor i plast eller metall. Gå in på den namnbricka du önskar köpa, välj antal och börja sedan designa. Vill du hellre att vi hjälper dig med originalet så har vi en mycket duktig grafisk designer som gör jobbet åt dig!
Hos oss hittar du namnskyltar i metall eller plast. Namnbrickan kan tryckas med 1-3 rader, samt att det finns plats för egen logotyp på skylten. En namnbricka är ett bra sätt att förenkla personliga möten på konferenser, mässor eller större företagsevent.

Vi har namnskyltar med nål men om så önskas går det lika bra att komplettera namnskylten med magnetfäste. Ett magnetfäste är ett utmärkt sätt att bära en namnbricka utan utan att orsaka hål i kläderna.
Hos Tylöprint kan du skapa en egen namnskylt, vi har snabba leveranser och är måna om att du som kund ska få den service och de produkter som just du behöver! Skyltarna finns i olika färger, storlekar och former. Vi kan hjälper er med originalet om ni önskar, annars kan går det att designa dem direkt i vårt beställningsverktyg!

Välkommen att kontakta oss om ni har några frågor gällande våra namnbrickor!