Fönsterskyltning - Anpassade lösningar för ert skyltfönster

Fönsterskyltning - Anpassade lösningar för ert skyltfönster
Fånga uppmärksamheten och maximera din försäljning med en professionell fönsterskyltning! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som kan omvandla ditt skyltfönster till en kraftfull marknadsföringskanal som både attraherar kunder och kan öka er försäljning.

Tylöprint är återförsäljare av produkter och tjänster från världsledande
VitrineMedia. En annan storfavorit att använda som fönsterskylt är vår egna exklusiva innovation Lamello LED-ficka. Vi hjälper alltid våra kunder att stick ut från mängden! Hos oss får du alltid fria skisser för att ni enkelt ska kunna visualisera hur er framtida skyltning kan komma att bli.
Vi förstår vikten av att skapa en visuell upplevelse och har därför hjälpt företag med deras fönsterskyltningar i över 35 år. Några av våra kunder är inne på sin 5:e generation fönsterskyltning från Tylöprint. Utvecklingen har gått från takupphängda filttavlor där företag nålade upp A4 budskap, till akrylfickor som sedan även kom med tillhörande belysning. På senare tid är det fönsterskyltning med LED-paneler och digitala skärmar som tagit branschen med storm.

Vi erbjuder kompletta system som blir helt anpassade efter ert skyltfönsters förutsättningar. Oavsett om du vill skylta i en klädbutik, bank, restaurang, frisörsalong eller ett mäklarkontor, kan vi skapa en fönsterskyltning som speglar er verksamhets unika identitet.

Kom igång med en professionell fönsterskyltning

1. Det första att tänka på är ert skyltfönsters förutsättningar. Vilken storlek ni har på era fönster och hur långt betraktningsavståndet är får vara grunden i valet av storlek på era skyltar. Går kunderna förbi med en meters eller tio meters avstånd? Oavsett så behöver budskapet nå fram till förbipasserande och då är det första naturliga steget att välja rätt fönsterskyltning att bestämma storlek på skyltarna.

2. Vilka är era behov? Vill ni sticka ut och göra er skyltning synlig oavsett tid på dygnet så är LED skyltar eller digitala skyltar att rekommendera. Är ni mer inne på traditionella skyltar utan belysning så finns det en mängd olika skyltfickor tillverkade av akryl att välja på.

3. Beställ dina skyltar direkt via vår hemsida eller kontakta oss på Tylöprint för rådgivning och kostnadsfri skiss.
Montering i elskena

Montering i elskena

Innovativ produkt från VitrineMedia som möjliggör att du kan montera LED-fickor och digitala skärmar i butikens befintliga elskena. Enkel montering med enda verktyg som behövs är en avbitartång!

Läs mer

ljusfilm

Skriv ut eget budskap

Du kan själv enkelt byta ut budskapet i våra LED-fickor. Genom att skriva ut på ljusfilm får du knivskarp bildåtergivning, allt som behövs är en skriva och vår ljusfilm.

Köp här

Inspireras

Inspireras

Vi har samlat flera fönsterskyltningar så att du kan bli inspirerad och se hur andra företag har gjort sina skyltningar. Det är ett urval av dem som vi hjälp. Varje fönsterskyltning går att anpassa efter behov och önskemål!

Se mer

VM TWO LED-ficka

Elegant svart ram i A0,A1,A2, A3 och A4 format

Från 1 472 kr st  

VM TWO Banner XS (Multi-Format)

Dubbelsidig LED-skylt. Med sin stilrena och minimalistiska design, runda hörn och diskreta upphängning är detta den senaste medlemmen i VM…

3 761 kr st  

VM TWO LED-ficka

Flexibel lysande ficka i vit/silver, som kan med andra storlekar och format.

Från 1 329 kr st  

VM SIGN

Med VM SIGN sticker du verkligen ut i mängden!

3 766 kr st  

VM Banner Kit

Färdigt paket med VM Banner / VM TWO PLUS LED-fickor i olika storlekar och färger.

Från 18 883 kr st  

I MAX LED-ficka

Stilren lysande ficka med svart ram.

Från 1 095 kr st  

VM ONE HYBRID LED-ficka

Flexibel lysande ficka i Krom/Vit, som kan roteras och kombineras med alla format

Från 1 595 kr st  

Lamello LED-ficka A4

Skapa maximal synlighet med snygga Lamello LED-ficka.

Från 1 593 kr st  

C2 MAX LED-ficka

Läcker lysande ficka med silvergrå ram och lysande kant.

Från 895 kr st  

Vinklad mäklartavla

Skyltar A4-objekt i fönster med perfekt betraktningsvinkel.

Från 3 881 kr st  

Byggbar toppdel

Skylt för logotyp eller annan text.

Från 108 kr st  

Affischficka

För vägg, wire- eller rodsystem.

Från 697 kr st  

Affischficka

För upphängning i tak. Finns i olika storlekar.

Från 371 kr st  

Bannerrail

Smart list för upphängning av affisch, finns i flera storlekar

Från 156 kr st