Frigolitskylt, akrylskylt & logotyper

3D bokstäver

Ett utmärkande och kreativt sätt att profilera sitt företag är med hjälp av 3D bokstäver. Placera dem inomhus på en vägg eller varför inte ett bord. Det är en uppskattad inredningsdetalj till företag. Vi kan ordna bokstäver, logotyper och symboler i 3D. Vi använder oss av två olika material till 3D bokstäver, frigolit eller akryl.

3D LED-skylt

En 3D skylt med belysning som går att skräddarsy i olika storlekar, former, tjocklekar och färger. Det går att skapa bokstäver, symboler och…

 

3D-logotyp / bokstäver i frigolit

En frigolitskylt går att skräddarsy i olika storlekar, former, tjocklekar och färger. Det går att fräsa ut stora frigolitbokstäver eller skapa…

 

Fasadskyltar

Låt ditt varumärke leda kunderna rätt med en fasadskylt!

 
Frigolitskylt

Bokstäver i frigolit

Frigofoam är ett hårt material i frigolit som gör dig bra för både inomhus- och utomhusbruk. När du vill ha stor frigolitbokstäver för logotyp eller budskap så hjälper vid på Tylöprint dig. Tack vare frigolitbokstävernas låga vikt är de enkla att montera. Ställ dem på bordet, golvet eller häng dem på väggen eller varför inte i taket. Monteringen är enkel och en monteringsmall och lim medföljer. Bokstäverna i frigolit kan fås med en blank exklusiv framsida med laserskuren akryl, aluminium eller få framsidan printad eller lackad.

Offert

akrylskylt

Akrylskyltar

Akryl även kallat plexi är ett tåligt plastmaterial som gör sig bra som upphängning på vägg inomhus och utomhus. Ett kostnadseffektivt material i jämförelse med andra. När du vill hänga upp ett budskap eller logotyp som sticker ut så är en akrylskylt att rekommendera. I våra priser ingår 3D logotypen, distanser, skruv, plugg samt en monteringsmall med markeringar för skruvhål.

Offert