3D-logotyp / bokstäver i frigolit

Artikelnr.
16452

En frigolitskylt går att skräddarsy i olika storlekar, former, tjocklekar och färger. Det går att fräsa ut stora frigolitbokstäver eller skapa en hel frigolit logga.

Lagerstatus:
Beställningsvara

Din logotyp eller text kommer att upplevas som 3D - vilket är ett fantastiskt bra sätt att hamna i blickfånget och lyfta fram ditt varumärke. Bokstäverna i frigolit eller frigolit logotypen är tillverkade av frigofoam, ett hårt material som lämpar sig både för inomhusbruk och utomhusbruk. En 3D skylt är en snygg och effektfull inredningsdetalj som syns och samtidigt ger ett professionellt intryck.

3D skyltar i frigolit har en låg vikt och tack vare det är de också smidiga att sätta upp på vägg, ställa på bord, på golv, placera i skyltfönster eller t.o.m fästas i taket. Monteringen är enkel och en monteringsmall och lim medföljer.

En 3D logotyp eller frigolitskylt gör sig bra på ditt kontor, i butik, event, mässor och andra festligheter.

Det finns flera tillval för din frigolitlogotyp, exempelvis det går att få den bakbelyst. Det går även att att få frigolitskylten med en blank exklusiv framsida med laserskuren akryl, aluminium eller med framsidan printad eller lackad.

Priset för våra frigolitbokstäver och frigolitskyltar varierar beroende på storlek, tjocklek och utförande. Vi har lång erfarenhet av att skapa 3D logo i frigolit!

Skicka in information och logotyp / text som ni vill ha som en frigolitskylt, så återkopplar vi snabbt med offert.