Väggskyltar för inomhusbruk

väggskyltar
Fånga uppmärksamheten och kommunicera med stil! Vi har varierande väggskyltar som gör sig bra på kontoret, entrén eller i butiken. Vi har moderna skyltar för företag som vill skapa uppmärksamhet eller dela med sig av information inomhus. Välj mellan belyst LED-ficka, digitala skärmar, traditionella väggskyltar och informationstavlor.

Enkel installation och bra kvalitet, skapa din egna professionella väggskyltning. Tylöprint har lång erfarenhet av skyltar och har hjälp företag att synas sedan 1981. Hittar du inte den skylt som du letar efter bland våra produkter så hör av dig till oss! Vi hjälper mer än gärna till att hitta just den produkt som passar er skyltning.

Klassisk informationstavla

Bra exponering anpassad efter era behov, den klassiska informationstavlan går att få i flera olika storlekar. Det är mycket enkelt att byta budskap och få en helt anpassad tavla!

1. STORLEK
Välj vilken storlek du önskar. Det går att välja olika antal A4 i både bredd och höjd.

2. LOGOTYP
Önskas logotyp längst upp på tavlan så finns den att välja som ett tillbehör till informationstavlan.

3. VÄLJ UPPHÄNGNING
För väggskyltning passar väggdistanserna utmärkt och för upphängning i tak finns upphängningskit.

Lysande väggskyltar

Modern skyltning med VM TWO väggskyltar. Våra LED-paneler är enkla att använda och kombinera på ett sätt som är helt anpassat efter era behov.

1. VÄLJ LED-PANEL
Välj bland våra olika format och antal VM TWO PLUS LED-paneler. Det går att kombinera LED-paneler med VM TWO banner. Flexibel skyltning som passar era lokalers behov.

2. VÄLJ VÄGGFÄSTE
Komplettera med VM TWO väggfäste. Dem ligger som ett tillbehör till VM TWO PLUS och VM TWO Banner.

3. VÄLJ TRANSFORMATOR
Välj en lämplig transformator som passar antalet LED-paneler du behöver. Inne på VM TWO produktbeskrivning kan du läsa mer om hur många watt varje LED-panel drar.

Komplett set för lysande väggskyltning

VM WALL är ett mycket smidigt sätt att exponera sitt budskap på vägg. Vi erbjuder helt färdiga kit för VM WALL. LED-fickorna går att kombinera både i porträtt och landskap, på så sätt kan man ge mer liv åt sin väggskyltning.

Fickorna finns i svart eller silver. Öppna fickan och byt enkelt budskap. Vi rekommenderar ljusfilm för knivskarp bildåtergivning. Vill du komma igång med lysande skyltning så är vårt startset något för dig! Det går enkelt att bygga ut med fler LED-fickor och för det har vi ett komplett utbyggnadsset.

Kontakta oss på Tylöprint så hjälper vi dig med din väggskyltning!

VM Wall - Startkit

Färdigt kit med LED-displayer för väggmonterat system

Från 6 356 kr set  

Snäppram

Smidig rammekanism gör det enkelt att byta budskap.

Från 140 kr st  

VM Superlight

Fickan passar till VM Vägg och VM Box

549 kr st  

Maximera ficka A4

Smidig A4 ficka till ditt maximerasystem.

Från 145 kr st  

Maximera akrylskena

Skena som håller fickor, fack och affischfickor, diskret och snyggt!

340 kr meter  

ForexSmart tavla

Gör en personlig tavla, du väljer motiv och vi trycker!

499 kr st