Informationstavla A4

Artikelnr.
90003162

Anpassad efter era behov, enkelt att byta budskap

st
Pris per st:
1 439 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Informationstavla, tjocklek 3 mm i klar akryl. 460 mm bred. Plats för din logotyp längst upp på tavlan, logoplatsen är 170mm hög. Att använda en informationstavla inomhus är ett enkelt sätt att dela med sig av viktig information som man vill att andra ska kunna ta del av. Våra tavlors storlek går hela att anpassa efter era behov. Det går att välja antal A4 fickor i bredd och höjd.

Placera informationstavlan på arbetsplatsen så att de anställda lätt kan ta del av aktuell information på företaget. En annan användbar plats är att hänga upp informationstavlor i trapphus. Monteringen är enkelt. Vill du sätta tavlan på en vägg, finner du väggdistanser som tillbehör till denna produkt.

Tavlan är en riktig klassiker hos mäklarna och kan med fördel även hängas och användas som fönsterskyltning. För att hänga informationstavlan kompletterar du med ett upphängningskit som ligger som ett tillbehör till denna produkt.

Gör såhär:

1. Välj antal A4 som du önskar ha i bredd och höjd.
2. Välj upphängningsanordning bland tillbehör, antingen väggfäste eller kedja för takmontering.
3. Önskas logotopp längst upp på tavlan så hittas detta också bland tillbehör och läggs separat i varukorgen.

Vi finns alltid nära till hands för att hjälpa dig, kontakta oss gärna med dina frågor!

Trapphustavla

trapphustavla

Trapphustavlor till Fastighetsbolag

Våra informationstavlor är bevisat utmärkta att använda som trapphustavlor. Vi har levererat trapphustavlor till Fastighetsbolag och produkten är anpassningsbar så att de med fördel kan användas som informationstavlor på olika platser.

Vi har bland annat hjälpt Härnösandshus, de har använt sig av vår trapphustavla i 145 trapphus. Vill du veta mer om hur de använder sig av tavlan så kan du läsa mer om det i en inspiration som vi skapat för just detta projekt.

Läs mer om projektet