Digital Butiksskyltning - VARFÖR VÄLJA TYLÖPRINT?

Vid sidan av att Tylöprint har över 40 års erfarenhet från Mäklarbranchen och känner denna mycket väl, finns det flera anledningar till varför du ska välja Tylöprint som leverantör av din nya digitala skyltning.
KOPPLING TILL MÄKLARSYSTEM
Tylöprints publiceringsverktyg TPD Manager är direkt sammankopplat med samtliga mäklarsystem på den svenska marknaden vilket innebär att objekt genereras med bara ett par klick.

FRIHET & FLEXIBILITET
Skärmarna uppdateras direkt på webben via tpd.se, vilket innebär att uppdatering av skärmarna kan ske från vilken plats och enhet som helst, när som helst. Tylöprints digitala skärmar kan visa en blandning av fast och rörlig media och uppdateras enkelt i publiceringsverktyget.
KOMPATIBILITET
Digitala VM Light & Play-skärmar från Tylöprint är direkt kompatibla med våra Lamello- och VM-system för lysande fönsterskyltning. Befintliga upphängningssystem för både Lamello-LED och VitrineMedia kan därför användas.

HELHETSLÖSNING
Tylöprint hjälper dig hela vägen, från rådgivning och planering av din nya digitala skyltning till installation och support.

VM DUO

Dubbelsidig LCD display