Digital skyltning - Vi har helhetslösningen för dig!

Digital skyltning - Vi har helhetslösningen för dig!

Mer än bara en digital skärm

Vid sidan av att Tylöprint har över 40 års erfarenhet från Mäklarbranschen och känner denna mycket väl, finns det flera anledningar till varför du ska välja Tylöprint som leverantör av din nya digitala skyltning.

Vi erbjuder en programvara som är utvecklad för digital skyltning. Tylöprints publiceringsverktyg TPD Manager är direkt sammankopplat med samtliga mäklarsystem på den svenska marknaden vilket innebär att objekt genereras med bara ett par klick. Ett enkelt och smidigt sätt att visa nya objekt på de digitala skärmarna.

De digitala skärmarna uppdateras direkt på webben via tpd.se, vilket innebär att uppdatering av skärmarna kan ske från vilken plats och enhet som helst, när som helst.

Tylöprints digitala skärmar kan visa en blandning av fast och rörlig media och uppdateras enkelt med den digitala skyltningens programvara.

Helhetslösning för din skyltning

1. PLANERING & RÅDGIVNING
Någon av våra projektledare besöker dig på plats eller bokar in ett digitalt möte för att se över era förutsättning och önskemål. När vi är överens sätter vi samman ett skissförslag på din nya digitala skyltning.

2. HÅRDVARA & MJUKVARA
Tylöprints helhetslösning för digitala skärmar innefattar ett sortiment av proffsskärmar, eleganta monteringslösningar samt vårt fantastiska publiceringsverktyg TPD-Manager. I verktyget styr du enkelt över vad som visas i dina skärmar, från vilken plats du än befinner dig.

3. INSTALLATION & SUPPORT
Din nya digitala skyltlösning monteras av våra erfarna montörer. Det säkrar ett gott resultat och att din digitala skyltning blir korrekt monterad. När du använder det digitala publiceringsverktyget TPD-Manager har du självklart fri support och guidning från Tylöprint.

VM DUO

Dubbelsidig LCD display