Digital skyltning - Vi har helhetslösningen för dig!

Helhetslösning för din skyltning

1. PLANERING & RÅDGIVNING
Någon av våra projektledare besöker dig på plats eller bokar in ett digitalt möte för att se över era förutsättning och önskemål. När vi är överens sätter vi samman ett skissförslag på din nya digitala skyltning.

2. HÅRDVARA & MJUKVARA
Tylöprints helhetslösning för digitala skärmar innefattar ett sortiment av proffsskärmar, eleganta monteringslösningar samt vårt fantastiska publiceringsverktyg TPD-Manager. I verktyget styr du enkelt över vad som visas i dina skärmar, från vilken plats du än befinner dig.

3. INSTALLATION & SUPPORT
Din nya digitala skyltlösning monteras av våra erfarna montörer. Det säkrar ett gott resultat och att din digitala skyltning blir korrekt monterad. När du använder det digitala publiceringsverktyget TPD-Manager har du självklart fri support och guidning från Tylöprint.

Mer än digital skärm - komplett digital skyltning

Vid sidan av att Tylöprint har över 40 års erfarenhet från Mäklarbranschen och känner denna mycket väl, finns det flera anledningar till varför du ska välja Tylöprint som leverantör när du vill satsa på en digital skyltning.

Vi erbjuder inte enbart hårdvaran utan dessutom en digital skyltning programvara. Tylöprints publiceringsverktyg TPD Manager är direkt sammankopplat med samtliga mäklarsystem på den svenska marknaden vilket innebär att objekt genereras med bara ett par klick. Ett enkelt och smidigt sätt att visa nya objekt på de digitala skärmarna.

De digitala skärmarna uppdateras direkt på webben via tpd.se, vilket innebär att uppdatering av skärmarna kan ske från vilken plats och enhet som helst, när som helst.

Tylöprints digitala skyltar kan visa en blandning av fast och rörlig media och uppdateras enkelt med den digitala skyltningens programvara.

Ultra Slim Stand

För både en och två skärmar. Diskret ställ som tillåter att allt fokus riktas mot skärmens innehåll

 

VM DUO

Dubbelsidig LCD display