VM Eco Smart Display

Artikelnr.
90003413

En ljusskarp och mer klimatsmart digital skärm - 4000 nits

Lagerstatus:
Fåtal kvar

Letar du efter en pålitlig och högupplöst digital proffsskärm som är tillverkad för att vara igång 24/7? Då har du kommit helt rätt!

Detta är en high brightness skärm med 4000 nits , budskapet kommer alltid att vara klart och tydligt även när skärmen står i direkt solljus. Med sin sensor justerar skärmen automatiskt ljusstyrka beroende på omgivningens ljus. Är det mörkt så krävs det inte att skärmen håller högsta ljusstyrka men när det är sol och omgivningarna ljusa så kommer den öka i ljusstyrka. Med automatisk ljusstyrka kommer skärmen att spara på energi under användning.

Denna skärm är mycket mer energisnål jämfört med andra skärmar med motsvarande ljusstyrka som finns på marknaden idag! När den används med full ljusstyrka så drar den endast 230 W, jämfört med 400 W som motsvarande skärmar förbrukar.

ECO Smart Display kan användas i orientering porträtt eller landskap. Beroende på vilken placering du vill ha av din skärm så har vi olika ställ och upphängningar. Vi hittar alltid en lösning för er lokal eller skyltfönster.

Garanti: 3 år

Ska skärmen placeras i skyltfönstret så krävs det minst ett avstånd på 10 cm mellan skärmen och fönstret.