Broschyrställ - Utmärkt till kontor, butik, mässa och event

Broschyrställ - Utmärkt till kontor, butik, mässa och event
Håll ordning på broschyrer och flyers med ett broschyrställ eller skyltställ för A4. Organisera och exponera din reklam på ett smidigt och snyggt sätt. Vi har olika varianter av skyltställ som gör sig bra på olika platser beroende på vart du vill placera stället. Ett litet och smidigt broschyrställ för vägg kan med fördel monteras både inomhus och utomhus.

Broschyrbox

Broschyrställ för utomhusbruk. Monteras på staket, vägg eller benstativ.

Från 65 kr st  

Brevkorg A4

Stilren och tålig brevkorg i klar akryl.

Från 1 091 kr st  

Tidningsställ

Ställ för A4 format för inomhusbruk

3 595 kr st  

Table Zip

Portabelt samtalsbord med broschyrfack

4 695 kr st  

Multistand 8 A4 snäppram

Ett skyltställ med plats för upp till 16 objektsbeskrivningar eller budskap.

4 900 kr st  
Ett broschyrställ för bord är ett mindre ställ som finns i olika modeller och storlekar. Placera det enkelt vid kassan, på ett bord eller en bänk, den tar minimalt med plats och gör sig väldigt bra när du behöver ett flexibelt ställ.

När du behöver extra mycket exponering rekommenderar vi ett fristående och större broschyrställ för golv. Vi har även hopfällbara ställ som är enkla transportera och förflytta, de gör dig utmärkt som broschyrställ på mässa.

Tylöprint har lång erfarenhet av att hjälpa företag att synas, vi är måna om att ni ska få den produkt ni söker. Hittar ni inte rätt produkt bland vårt sortiment, kan ni alltid kontakta oss.