FritidshusDR

Artikelnr.
16002

Exempel på hur du kan nå fritidshusägare i ditt område!

st
Pris per st:
7,90 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Passa på att bearbeta fritidshusägare lite extra nu när krokusen snart blommar och sommarsäsongen närmar sig så smått. Oavsett vem du vill nå, hjälper vi dig med allt från adress till färdigt utskick i brevlådan.
Med ett dubbelsidigt A5 kort i 250gr papper kan du nå fritidshusägare i ditt område. I priset ingår distribution, startkostnad 1950:- tillkommer samt eventuell originalkostnad.

Önskas annat format på din trycksak eller vill du nå ut till en annan målgrupp, ring 035-17 17 70 eller info@tyloprint.se så hjälper vi dig med en skräddarsydd offert.

Vill du nå ut med ditt budskap direkt till köpare eller säljare finns det inget media som är så anpassningsbart som direktreklam (DR). Man kan handplocka ett fåtal mottagare och skräddarsy ditt budskap eller göra massutskick till alla som har en adress inom ett visst område.
DR:et kan vara utformat i princip hur som helst bara det går ner i en brevlåda, t.ex. som en tidning, ett vykort eller varför inte som ett litet paket. Vilket ni än väljer så kan vi omsätta din idé till färdig produkt i brevlådan.
Man kan även välja mellan oadresserat utskick (ODR) till en större målgrupp eller ett adresserat utskick (ADR) om ni är ute efter en mer specifik målgrupp.
Oavsett vad ni väljer så har Tylöprint stor erfarenhet av att producera olika former av DR och kan sköta allt från produktion till distribution.