LED ljustavla kit A4 Vit/Silver

Artikelnr.
90003221

Komplett utbyggnadskit med lysande LED tavlor

st
Pris per st:
5 670 kr
Lagerstatus:
Fåtal kvar

Ett komplett utbyggnadstkit för dig som redan har har ett VM TWO system. Komponenterna som ingår i detta kit förutsätter att du redan har en skena där det får plats en kolumn jämte dina befintliga ljustavlor.

Med VM TWO startkit kommer ni garanterat få gatans snyggaste fönsterskyltning. De dubbelsidiga LED tavlorna lyser upp dina budskap både ut mot gatan och in i butiken eller kontoret. Därför är våra kit ett perfekt alternativ för marknadsföring åt två håll. Färgen är vit / silver, den är alltså silverfärgad på ena sidan och vit på den andra. Bestäm själv vilken färg du vill skylta med utåt! Ljustavlan går att hänga både som landskap och porträtt, kombinera tavlorna efter era behov!

Utbyggnadskitet innehåller:
- 4 st LED ljustavlor A4
- Vajrar att hänga ljustavlorna i

Du kan montera allt själv, önskas hjälp så erbjuder vi montering över hela Sverige, kontakta oss så hjälper vi dig! När skenan väl är monterad är det enkelt att kombinera och hänga upp ljustavlorna, se videon nedan, där vi visar hur det går till när du hänger upp ljustavlorna.

Utbyggnadskitet är skapat för att komplettera startkitet genom att ha två kolumner hängandes bredvid varandra i samma skena. Ljustavlorna går att kombinera oavsett format, sålänge det är en VM TWO ficka. Du kan alltså kombinera både A4 och A3 fickor. Så varför inte köpa ett startkit i ett format och utbyggnadskitet i ett annat?

Upphängning av ljustavlor