MAPPAR & PÄRMAR

MAPPAR & PÄRMAR

EN PÄRM OCH EN MAPP!

Din logotyp på framsidan av en snygg och stilren pärm. Är det verkligen bara en dokumenthållare eller är det som ett stort "visitkort" som säger exakt vem du är och vad du som företagare står för?

Det finns ofantligt många olika pärmar. Nästan lika många som det finns kunder. Och varje pärm är annorlunda och kan fylla olika syften. En vävklädd exklusiv pärm andas kvalitet och ser snygg ut i hyllan. Visst kostar den lite mer men det får det vara värt. Man betalar verkligen för den där exklusiva känslan. Sen finns det blanklaminerade pärmar. också otroligt snygga och till en lite mindre peng än vävd pärm. Här kan man unna sig att ta hem ett större lager och kanske använda för att sprida sitt varumärke till många olika kunder.

Nedan ser ni en del av de utbud vi har på Tylöprint. Saknar du någon pärm? Bara hojta till så fixar vi!

Mäklarmappen

Arbetsmapp utformad för att hålla ordning på bostadsaffären.

Från 900 kr pack  
Känslan av en vävklädd mapp går inte att se eller läsa. Det är nått visst med att hålla i en vävklädd produkt. Lyxkänslan slår i taket. Lägg då till blindprägling och saken är klar. En fulländad kontorsprodukt!
Få saker är så snyggt som foliering. I detta fallet ser vi silverfoliering men senaste åren så har guldfoliering och kopparfoliering kommit starkt. En högblank pärm eller mapp skriker verkligen kvalité!
Kundpärm - mattlaminerad
Vem har sagt att pärmar och mappar måste vara tråkiga? Det är klart, ska man ha en pärm med någon tråkig färg som bara precis ska hålla i dokument så visst. Då får dom kanske lov att vara tråkiga. Men vi på Tylöprint har arbetat med pärmar och mappar i decennier och är det något vi kan så är det att ta fram en snygg, exklusiv och professionell produkt till kunden. Något som blir ens eget. Något helt unikt!
Med det sagt så har vi möjlighet att ta fram allt. Från billiga pärmar till exklusiva pärmar. Pärmar för företag, pärmar för privatpersoner, pärmar för föreniningen. Mjuka pärmar, hårda pärmar, stora pärmar, små pärmar. Pärmar som sticker ut, pärmar som är anonyma. Pärmar för viktiga papper, pärmar för fotografier. Snygga register. Eller varför inte en helt vanlig klassisk mapp...
Omslagsmapp digitaltryck