MOHV NORRTÄLJE SKYLTAR DIGITALT

När Matilda Tengheden och Linus Thor drog igång nya kontoret i Norrtälje fick Tylöprint uppdraget att leverera digital skyltning till deras skyltfönster. På en 49-tums storbildsskärm skyltas objekt till salu ut mot förbipasserande på Stora Brogatan. Skärmen uppdateras enkelt genom TPD-Manager som är direkt sammankopplat med Vitec Express. Objekten och all information genereras till skärmen med bara ett par klick och uppdateringar kan genomföras blixtsnabbt oavsett var i världen man befinner sig.

Med TPD Manager är det enkelt att hålla den digitala skyltningen uppdaterad med det absolut senaste som man vill skylta; villor till salu, sålda bostadsrätter, kommande objekt, kampanjer, nyttig information etc.

Tylöprint levererade även flera 3D-logotyper som pryder väggarna inne på kontoret. Den nästan 2 meter långa MOHV-logon samt budskapen "MAKE A MOHV" och WE LIKE TO MOHV YOU" är utskurna bokstav för bokstav i 5mm vit akryl och skapar en effektfull känsla när man stiger innanför dörrarna på kontoret.

PRODUKTER I INSPIRATIONEN

Underhålls kit

För underhåll och rengöring av LED-produkter

290 kr st  
Digital skärm LG 2500 nits

Underhålls kit

För underhåll och rengöring av LED-produkter

290 kr st