Golfpeggar med tryck

Artikelnr.
90000676

70mm klassisk träpegg, ett måste på rundan! 1000 st/förp

pack
Pris per pack:
1 500 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Ta ditt golfspel till nya höjder med våra golfpeggar med tryck. Egna peggar är det perfekta tillbehöret för att ge din golfutrustning en personlig touch samtidigt som du marknadsför ditt varumärke.

Våra golfpeggar med tryck är en utmärkt marknadsföringsprodukt på golfbanan. Med möjligheten att trycka ditt företags logo eller budskap på peggen blir den en marknadsföringskanal varje gång du placerar den i marken. Det är ett enkelt och effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och sprida ditt budskap till spelare.

Funktionellt sett är våra golfpeggar av högsta kvalitet och konstruerade för att ge stabilitet och bidra till ett bättre spel på golfbanan. 70mm klassisk golfpegg med tryck, tillverkad i björk. Trycket håller lite längre än andra mindre slittåliga material och ger bästa möjliga kvalité som tål trycket från dina slag och står emot väder och vind.

Så låt inte din golfutrustning vara en vanlig, anonym del av spelet. Ge den en personlig touch och marknadsför ditt varumärke med våra golfpeggar med eget tryck. Beställ idag och ge ditt spel en extra dimension av stil och marknadsföring!