Skapa ett starkt första intryck med en områdesskylt som är anpassad och ger den känsla som ni vill förmedla till besökare. Denna skylt går att utforma precis efter era önskemål. Kombinera ett budskap tillsammans med en logotyp eller varför inte visa en karta med relevant information för besökare. Hälsa besökare och boenden välkomna till!

Bilderna på denna områdesskylt är exempel och inspiration till hur man kan anpassa sin egna skylt. Skylten går att få i både större och mindre format samt i andra önskade former. Önskas en särskild färg? Inga problem vi löser områdesskyltar med egna RAL-färger.

Vad som trycks på skylten är helt fritt fram att välja. Något som blir riktigt snyggt är att kombinera en 3D logotyp tillsammans med en text likt bilderna. Har du några särskilda önskemål så gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa möta era behov och önskemål.

Tylöprint har lång erfarenhet av att hjälpa företag med deras skyltning. Vi kan hjälpa er från idé till montering av era områdesskyltar! Kontakta oss för offert och en skiss på er framtida skylt.