Områdesskylt

Artikelnr.
90003511

Informera eller välkomna besökare med en områdesskylt

Lagerstatus:
Beställningsvara

Skapa ett starkt första intryck med en områdesskylt som är anpassad och ger den känsla som ni vill förmedla till besökare. Denna skylt går att utforma precis efter era önskemål. Kombinera ett budskap tillsammans med en logotyp eller varför inte visa en karta med relevant information för besökare. Hälsa besökare och boenden välkomna till!

Bilderna på denna områdesskylt är exempel och inspiration till hur man kan anpassa sin egna skylt. Skylten går att få i både större och mindre format samt i andra önskade former. Önskas en särskild färg? Inga problem vi löser områdesskyltar med egna RAL-färger.

Vad som trycks på skylten är helt fritt fram att välja. Något som blir riktigt snyggt är att kombinera en 3D logotyp tillsammans med en text likt bilderna. Har du några särskilda önskemål så gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa möta era behov och önskemål.

Tylöprint har lång erfarenhet av att hjälpa företag med deras skyltning. Vi kan hjälpa er från idé till montering av era områdesskyltar! Kontakta oss för offert och en skiss på er framtida skylt.

För att få en idé om kostnad så finns här ett exempel på när Norrvikens By köpte en specialskylt:
Skyltsystem med Aluminiumskylt 900mm x 500mm på stolpar 1600mm höga (kvadratisk profil 80mm x80mm)/ Totalt 1060mm bred x 1600mm hög / Lackad i matt svart.

3D logotyp i 10mm akryl monterades på skylten med blå symbol "Norrvikens By" och med texten "Välkommen till Norrviken By" i vit vinyl.

Prisexempel:
14 995:-