Lamello Rod Light & Play

Artikelnr.
16691.C

Light & Play i ditt befintliga Lamello-system!

Lagerstatus:
Finns ej i lager

Digitala mäklarskärmar i världsklass!

Lamello Rod Light & Play är anpassat för att passa i ett befintligt Lamello-system. Panelen som skärmarna är fästa på ger en perfekt betraktningsvinkel i ett skyltfönster.
Välj mellan tre olika modeller som passar dina behov. 3 stående skärmar, 2 stående skärmar eller 2 liggande skärmar. Tunna stänger leder strömmen till skärmarna, vilket gör att du slipper synliga sladdar.

De digitala skärmarna går utmärkt att placera i skyltfönster och är optimerade för att ge bra bild även i direkt solljus.

Det digitala Lamello Rod-systemet har inbyggt wi-fi, vilket gör att skärmarna kommunicerar helt trådlöst med molnet. Uppdatering av skärmarna sker blixtsnabbt och helt oberoende av var i världen du befinner dig.

Skärmarna styr du enkelt genom vårt publiceringsverktyg TPD-Manager. Här skapar du dina spellistor, schemalägger och publicerar.
Objekt genereras enkelt via ditt affärssystem. Layout och mallar är färdiga att använda och inget extra grafiskt arbete krävs.

OBS! Om du har en befintlig Lamello och vill uppgradera till variant C så behövs ditt befintliga system breddas. Tala med din säljare om du är osäker.

Samtliga priser är exkl. transformator, rod & montering.

Mått på befintlig Lamello