-2 637,00 kr

I MAX LED-ficka

Artikelnr.
15640.G

Stilren lysande ficka med svart ram.

st
Pris per st:
6 637 kr 4 000 kr
Lagerstatus:
Fåtal kvar

Ge dina objekt en lysande inramning med proffsiga I MAX LED-ficka. Den tunna och smäckra designen drar blickarna till sig. I MAX är dubbelsidigt lysande och har en stilren svart ram, cirka 2 cm bred, som sätter fokus på ditt budskap.

LED-fickan hängs enkelt upp med 1,5mm wire i sidorna som fästs i en monteringsskena i taket. Wirekit finns i två olika utförande, för rakt hängande fickor eller för vinklade fickor. Strömmen till fickan leds genom wiren. Monteringsskena finns att köpa som tillbehör.

I MAX LED-ficka är dubbelsidigt lysande med hela 5000 lux. Finns i storlekar från A4 till A0, både liggande och stående. Formaten kan kombineras med varandra i så kallade kolumner. I MAX levereras med en täckskiva som möjliggör enkelsidigt ljus i din skyltning. Vi rekommenderar Dimmer, artikel 15465, för rätt ljusstyrka och längre livslängd.

Budskap byter du snabbt genom att fälla fram fronten. Fickan stängs enkelt med ett magnetlås. Ljusfilm finns som tillbehör för bästa kvalitet och lyskraft till dina egna utskrifter.

Komplettera gärna med en fristående VM LED

Se filmen om www.tyloprint.se/watch?v=Mg... I MAX LED-ficka
www.tyloprint.se/shop/inspi... Inspireras av fler butiksskyltningar »