-3 400,00 kr

VM TWO LED-ficka 70x100 cm

Artikelnr.
90004307

Skylta stort i ert skyltfönster, flexibel lysande ficka i vit/silver.

st
Pris per st:
8 500 kr 5 100 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Leverans av denna produkt sker i början av september.

En ljusstark dubbelsidig och flexibel LED-skylt som lätt kombineras med flera LED-fickor i stående eller liggande format.

- 2-färger, ena sidan silver andra vit.
- Tunn och minimalistisk design.
- Dubbelsidigt alt. enkelsidigt belyst.
- Unik och enkel montering i skena, tak- eller väggfäste.
- Alla format kan kombineras.
- 5000 lux

Hela systemet fixeras i en monteringsskena eller ett enkelt takfäste, som leder fram 24V ström till fickorna. Används flera fickor i en kolumn då fixeras dessa med 5 cm långa wiredelar med små kulor i var ände. Kulorna förs in i fästen som sitter i sidorna på LED-fickorna. Strömmen till fickan leds via wiren. Varje ficka levereras med två wiredelar. För fixering av översta LED-fickan i monteringsskenan används VM Wirekit.

Mycket kraftig ljusstyrka, hela 5000 lux (som kan dimmas). Budskapsfickor stängs med magnetlås. VM TWO har en tunn och unik design. Ramen är vit på ena sidan och silver på andra, som ger en minimalistisk och lysande inramning. Den unika konstruktionen gör det mycket lätt att ändra om i ditt skyltfönster.

Fickorna är dubbelsidigt lysande och finns i flera format. LED-fickan kan användas både liggande och stående samt kombineras med varandra. Vi rekommenderar dimmer, för rätt ljusstyrka och längre livslängd.

Tänk även på att den går utmärkt att både hänga i takfäste, skena eller fästa på vägg med väggfästen!

Internationell CB-, och europeisk CE-certifiering.