3D LED-skylt

Artikelnr.
90003412

En 3D skylt med belysning som går att skräddarsy i olika storlekar, former, tjocklekar och färger. Det går att skapa bokstäver, symboler och större skyltar.

Lagerstatus:
Beställningsvara

Detta är en 3D LED-skylt som har LED-ljusremsor monterade på baksidan av varje bokstav, vilket skapar en elegant och professionell visuell effekt. Denna teknik ger flera fördelar som gör den till ett populärt val för olika typer av företag och miljöer.

För det första ger den "halo"-effekten som skapas av de bakgrundsbelysta LED-ljusremsorna logotypen en framträdande närvaro och ett inbjudande utseende. Detta är särskilt användbart för att dra uppmärksamhet till företagets namn eller logotyp och göra ett bestående intryck på besökare och kunder.

För det andra är användningen av "lätta material" såsom figolit och akryl ett kostnadseffektivt alternativ till mer traditionella skyltmaterial. Detta innebär att företag kan skapa imponerande skyltar som passar deras budget samtidigt som de bibehåller hög kvalitet och estetik. Framsidan på 3D skylten går att få med olika material som ger olika effekter och visuell upplevelse.

En annan fördel med LED-skylten är den flexibilitet som erbjuds när det gäller design. Med 3D-logotyper kan företag anpassa utseendet på sina skyltar på olika sätt. Från färgscheman till skriftstilar och logotypens egenskaper kan anpassas för att passa företagets varumärkesidentitet och stil.

Slutligen, tack vare den bakgrundsbelysta tekniken är skyltarna synliga både dag och natt, vilket förbättrar företagets synlighet och marknadsföringseffektivitet. Detta gör att företag kan dra nytta av ökad varumärkesexponering och attrahera fler potentiella kunder, oavsett tid på dygnet.

Sammanfattningsvis är bakgrundsbelysta skyltar med 3D-logotyper en smart investering för företag som söker ett iögonfallande och mångsidigt sätt att marknadsföra sitt varumärke. Denna moderna och stilrena skyltteknik erbjuder estetisk tilltalande fördelar, ekonomisk effektivitet och ökad synlighet – vilket gör den till ett utmärkt val för alla miljöer.

Skyltarnas pris varierar beroende på storlek, tjocklek och utförande. Vi har lång erfarenhet av att skapa 3D logo i LED!!

Skicka in information och logotyp / text som ni vill ha som en 3D LED-skylt, så återkopplar vi snabbt med offert.

Vi har montörer över hela Sverige som kan hjälpa er med monteringen av er LED-skylt!