Fönster - virtuellt

Artikelnr.
90000249

Låtsasfönster som sprider ett skönt ljus och förstorar rummet.

st
Pris per st:
3 995 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Upptäck en ny dimension av atmosfär och ljus med vårt virtuella fönster. Med den senaste tekniken i kombination med enastående design erbjuder vårt virtuella fönster en överväldigande visuell upplevelse som tar ditt rum till en helt ny nivå.

Ett låtsasfönster sprider ett behagligt ljus och skapar en positiv effekt för medvetandet och kroppen. Det virtuella fönstret är utformat för att ge en realistisk och naturtrogen vy ut genom ett fönster, oavsett vart du befinner dig. Ett virtuellt fönster kan även omvandla inomhusmiljöer till att kännas rymligare. Bästa effekt får du om du sätter två fönster bredvid varandra.

Ett virtuellt fönster är en LED-panel som med ett lysande sken upplevs som ett riktigt fönster. Perfekt för butiksinredning där man inte har möjlighet att få in dagsljus. Produkten passar utmärkt för att imitera ett verkligt fönster i butiken, dessutom med den stora fördelen att helt själv kunna välja utsikt.

Ljuset från ljuspanelen är behagligt och kan ställas till önskad styrka med tillhörande dimmer.
Du avgör själv vad som skall vara i ditt LED fönster.

Det virtuella fönstret hängs enkelt upp med "nyckelhålsfästen" och affischen byts enkelt på baksidan av fönstret.
Som tillbehör finns affisch med motiv. Välj mellan ett färdigt original eller ladda upp ett eget så trycker vi det år dig. Vi hjälper gärna till att hitta ett motiv som passar just ditt fönster.

Virtuellt fönster finns i 3 standardstorlekar med vit ram. Fönsterramen är tunn och smäcker.

Användningsområde: butik, kontor, offentliga lokaler, väntrum, cafe, hotell, restaurang, spa, resebyrå, möbelvaruhus, flygplats, skola, sovrum, vardagsrum, källarutrymmen.

3 års garanti. Livslängd 50 000 timmar.

Mått
820x1205mm