LED ljustavla kit A4 Svart

Artikelnr.
90003223

Komplett startkit eller utbyggnadskit med lysande ljustavlor

st
Pris per st:
2 900 kr
Lagerstatus:
Finns ej i lager

Ett komplett startkit för dig som vill komma igång med lysande skyltning, alla komponenter ingår så allt som behövs är att montera upp det och njuta av din lysande skyltning.

Med VM TWO startkit kommer ni garanterat få gatans snyggaste fönsterskyltning. De dubbelsidiga ljustavlorna lyser upp dina budskap både ut mot gatan och in i butiken eller kontoret. Därför är våra kit ett perfekt alternativ för marknadsföring åt två håll. Färgen på ljustavlans ram är svart. Ljustavlan är går att hänga både som landskap och porträtt, kombinera tavlorna efter era behov!

Startkitet är komplett och innehåller:
- 1 st LED ljustavla A4
- 1 st skena man fäster i taket
- Vajrar att hänga ljustavlan i
- 1 st transformator 40W som förser LED tavlan med ström
- 1 st provpaket A4 med 20 st ljusfilm

Du kan montera allt själv, önskas hjälp så erbjuder vi montering över hela Sverige, kontakta oss så hjälper vi dig! När skenan väl är monterad är det enkelt att kombinera och hänga upp ljustavlorna, se videon nedan, där vi visar hur det går till när du hänger upp ljustavlorna.

Startkitet går att komplettera med ett utbyggnadskit om ni önskar att ha två kolumner hängandes bredvid varandra. Ljustavlorna går att kombinera oavsett format, sålänge det är en VM TWO ficka. Du kan alltså kombinera både A4 och A3 fickor.

Upphängning av ljustavla