LED ljustavla kit A4 Vit/Silver

Artikelnr.
90003177

Komplett startkit eller utbyggnadskit med LED ljustavlor

st
Pris per st:
2 790 kr
Lagerstatus:
Fåtal kvar

Ett komplett startkit för dig som vill komma igång med lysande skyltning, alla komponenter ingår så allt som behövs är att montera upp det och njuta av din lysande skyltning.

Med VM TWO startkit kommer ni garanterat få gatans snyggaste fönsterskyltning. De dubbelsidiga LED ljustavlorna lyser upp dina budskap både ut mot gatan och in i butiken eller kontoret. Därför är våra kit ett perfekt alternativ för marknadsföring åt två håll. Färgen är vit / silver, den är alltså silverfärgad på ena sidan och vit på den andra. Bestäm själv vilken färg du vill skylta med utåt! Ljustavlan går att hänga både som landskap och porträtt, kombinera tavlorna efter era behov!

Startkitet är komplett och innehåller:
- 1 st LED ljustavla A4
- 1 st skena man fäster i taket
- Vajrar att hänga ljustavlan i
- 1 st transformator 40W som förser LED tavlan med ström
- 1 st provpaket A4 med 20 st ljusfilm

Du kan montera allt själv, önskas hjälp så erbjuder vi montering över hela Sverige, kontakta oss så hjälper vi dig! När skenan väl är monterad är det enkelt att kombinera och hänga upp ljustavlorna, se videon nedan, där vi visar hur det går till när du hänger upp ljustavlorna.

Startkitet går att komplettera med ett utbyggnadskit om ni önskar att ha två kolumner hängandes bredvid varandra. Ljustavlorna går att kombinera oavsett format, sålänge det är en VM TWO ficka. Du kan alltså kombinera både A4 och A3 fickor.

Upphängning av ljustavlor